Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/djjj.nl/www/plugins/system/ksecure/ksecure.php on line 32 Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/djjj.nl/www/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/djjj.nl/www/plugins/system/ksecure/ksecure.php on line 38 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/djjj.nl/www/plugins/system/ksecure/ksecure.php on line 39 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/djjj.nl/www/plugins/system/ksecure/ksecure.php on line 40 Biografie

Biografie

Welkom!

Ik zal mijzelf graag even voorstellen:
Mijn naam is Jaap-Jan Lankreijer, 22 jaar oud en kom uit IJsselstein.
De allergrootste hobby's van mij zijn licht & geluidtechniek én DJ'en.
Het 'DJ Vak' is vanaf de middelbare school mij gaan uitdagen.
Schoolfeesten, musicals en theatervoorstellingen zijn een aantal voorbeelden waardoor ik steeds meer interesse kreeg in licht en geluid. Door af en toe muziek te verzorgen vond ik het ook leuk om muziek te gaan draaien. Al snel had ik mijn eerste kinderfeestjes waar ik mocht draaien en sinds dien ben ik meer muziek gaan draaien en mij verder gaan specialiseren.

Daarop aansluitend ben ik een opleiding licht- en geluidstechniek gaan volgen en ben gaan investeren in nieuwe apparatuur.
Door deze opleiding is mijn kennis een stuk vergroot en heb ik de fijne kneepjes van het vak eigen kunnen maken. Al met al is het een goede investering geweest en verzorg ik nu feesten met eigen apparatuur tot wel 250 man!
Behalve apparatuur ben ik ook in genres vooruit gegaan.
Wat eerst een paar genres waren die ik beheerste zijn het er nu zoveel dat ik zeggen dat ik met bijna met alles wel uit de voeten kan.
Van House tot Top 40 Apresski tot Dance en van Hollands tot de 70's, 80's en 90's. Het is allemaal geen probleem.
Dus is het nou voor een kinderfeest, verjaardag, (thema)feest, bruiloft of buurtfeest. DJ Jaap-Jan maakt er een groot feest van!
Want DJ Jaap-Jan is voor alles wat een feest is!

Heeft u toch nog vragen of opmerkingen?
Dan kunt u nog altijd contact met mij opnemen.